Tandlæge Dirk Daetz - Dansktalende tysk tandlæge i Flensborg centrum

Ring 0049 461 26263

   
 
 

Tandlæge Daetz

Din dansktalende tandlæge i Flensborg

 

 
 
 

Velkommen til tandlæge Daetz i centrum af Flensborg

Vores professionelle team af tandlæger og klinikassistenter servicerer hvert år mange danske kunder med individuelle undersøgelser, planlægning og behandling. Vi lægger stor vægt på at betjene vores kunder i en venlig og tillidsskabende atmosfære.

 

Personalet i tandlæge Daetz' tandklinik i Flensborg

Tandlægebesøg i Flensborgs venlige atmosfære

Tandlæge Daetz er uddannet på tandlægehøjskolen i Aarhus og taler naturligvis flydende dansk. Sammen med hans team af dygtige klinikassistenter betjener vi mange hundrede danske og tyske kunder hvert år. Vi lægger vægt på en venlig og imødekommende atmosfære på klinikken. Læs mere om tandlæge Daetz i Flensborg city

 

Hos tandlæge Daetz kan du kombinere dit tandlægebesøg med en hyggelig tur i Flensborg

Kombiner dit besøg hos tandlægen med udforskning af Flensborgs hyggelige bymiljø

Vores klinik ligger ligger på Nikolaikirchhof 5, lige bagved ved Skt. Nikolaj kirke midt i Flensborg, hvor du har gode muligheder for kombinere dit tandlægebesøg med en udforskning af byen med de mange butikker, restauranter og seværdigheder.

 

 

Gå til tandlæge og på shoppingtur i Flensborg

Kombiner tandlæge besøget med en shoppingtur på strøget i Flensborg

Flensborg er en fantastisk hyggelig by at besøge for en shoppingtur. talrige stormagasiner, internationale sko- og beklædningsbutikker, store juvelerer, parfumerier og velassorterede sportsforretninger sørger for international atmosfære.

Læs mere om shopping i Flensborg